FrankVisser.NL
Frank Visser op Twitter Frank Visser op Facebook Frank Visser op Hyves Frank Visser op Youtube Frahk Visser op LinkedIn
 

zaterdag 16 juni 2012

Frank Visser kandidaat voor ChristenUnie

Haarlemmer Frank Visser is samen met o.a. EO-voorzitter Arie van der Veer één van de lijstduwers op de kandidatenlijst van de ChristenUnie voor de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 12 september. Frank Visser staat op plaats 47 van de door het landelijk bestuur voorgestelde kandidatenlijst. De kandidatenlijst van de ChristenUnie wordt aangevoerd door Arie Slob en bevat naast de Kamerleden Joël Voordewind (2) en Carola Schouten (3) ook een aantal verrassende nieuwe namen zoals EO presentator Herman Wegter (plaats 7). Frank Visser: “Er staat een mooi nieuw team in de startblokken. Ik hoop zoveel mogelijk stemmen binnen te halen voor de partij en ga actief campagne voeren via social media, op straat en in debatten.”
In 2010 was Frank Visser (34 jaar) lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in Haarlem. De partij greep echter net naast een zetel. Frank Visser: “Nu ben ik dus lijstduwer. Maar ik draai ook mee in het landelijke campagneteam.”

Frank Visser werkt als beleidsmedewerker voor de Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie en is daar verantwoordelijk voor Infrastructuur, Milieu, Wonen, Veiligheid en Visserij. Komende week verschijnt het verkiezingsprogramma waar hij ook enkele paragrafen aan heeft meegeschreven. “Het is een programma met duidelijke keuzes voor de enorme bezuinigingsopgave die ons te wachten staat. Hervormingen zijn nodig, maar dit moet wel op een sociale manier.”

De volledige kandidatenlijst is te vinden op http://www.christenunie.nl/kandidatenlijst2012.

De definitieve kandidatenlijst wordt vastgesteld door het partijcongres van de ChristenUnie op 30 juni aanstaande.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten